U heeft misschien al jaren uw rijbewijs...

maar u voelt zich niet meer 'safe' in de auto. Belangrijkste argumenten: 'Het is zo druk geworden, er is zoveel veranderd, ik heb al zo lang niet meer gereden, ik denk dat ik het niet meer kan of durf.' Toch kan het prettig zijn, en soms van levensbelang, dat u op bepaalde momenten de auto weer kunt pakken. Voelt u zich vooral geen uitzondering: duizenden Nederlanders zitten in dezelfde situatie en durven de stap niet te maken om een aantal lessen te nemen.

De afgelopen 15 jaar hebben wij tientallen rijbewijsbezitters tot hun grote vreugde weer helemaal mobiel gemaakt. Wij verzekeren u ervan dat wij u met gemiddeld 5 lessen weer helemaal 'up to date' krijgen. Het aantal rijlessen kan iets oplopen naarmate men langer uit het verkeer is, maar komt zelden boven de 8 lessen uit. De eerste 4 lessen rijdt u in de lesauto zodat wij te allen tijde kunnen ingrijpen als er iets fout gaat, en de laatste les, als u dat wilt, in uw eigen auto.

Bij het opfrispakket hoort een theorie cd-rom, waarmee alle nieuwe regels en borden kunnen worden getraind. Deze basis-opfriscursus (5 lessen + theorie cd-rom) kost slechts € 175,- !

(c) 2010 Autorijschool Fast Forward. Design: D Web & IT